نکاتی در مورد سردرد های میگرنی

به نام خدا

بیماران با سردردهای میگرنی بهتر است نکاتی را در مدت درمان و پس از آن رعایت نمایند تا از دفعات و شدت سردردشان کاسته شود:

1.پرهیز از مصرف بعضی از غذاها از جمله غذاهای کهنه ومانده،پنیربخصوص پنیرهای کهنه وپرورده،انواع ترشیجات،پیاز وسیر خام،هندوانه بخصوص هندوانه نارس یا مانده در یخچال،فست فودها از جمله سوسیس کالباس سس ها و کنسروها،تخمه و بعضی از آجیل ها،کاکائو و شکلات کاکائویی،بعضی از میوه جات از جمله موز و برخی از مرکبات (به غیر از لیمو شیرین)و بادمجان کباب شده

2.عادت کردن به مصرف مقادیر و دفعات زیاد چای و قهوه

3.آفتاب: بهتر است از عینک آفتابی ضد UV400 که تمام دور چشم را فرا گیرد استفاده نمایید.

4.باد مستقیم : از در معرض بودن باد مستقیم کولر و پنکه پرهیز نمایید پس از استحمام فورا موها وپوست سر و صورت خود را خشک نموده و از سشوار با درجه حرارت متوسط استفاده کنید.

5.از گرسنگی بپرهیزید.افت قند خون می تواند باعث سردرد شود.

6.بیخوابی و پرخوابی : نظم در وقت خوابیدن و بیدار شدن مهم است.معمولا بیماران میگرنی در روز تعطیلی که بیشتر می خوابند سردرد می گیرند.

7.بوهای تند وتیز مانند عطر و ادکلن تند وسیگار و حتی بوی پیاز و سیر در حال سرخ شدن.

8.مصرف مکرر مایعات (آب آبمیوه وسایر مایعات شیرین) در طی روز می تواند احتمال ایجاد سردرد را کاهش دهد.

9.استرس واضطراب می تواند باعث ایجاد و تشدید سردرد شود.ورزش منظم وهوازی می تواند آن را کاهش دهد.

10.از مصرف مسکنها بیش از 2 بار در هفته (به طور میانگین) اجتناب کنید.

11.در صورتی که تعداد دفعات سردرد از 5-4 بار در ماه فراتر رفت حتما به پزشک نورولوژیست مراجعه نمایید.

 

دکتر حمید رضا قلیانچی لنگرودی

فلوشیب ام اس و متخصص مغز و اعصاب




پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *